Η Audi δεν χρονοτριβεί και συνεχίζει πυρετωδώς την εξέλιξη της νέας γενιάς του Q7 και διέρρευσε η πρώτη -ηλεκτρονικά επεξεργασμένη- φωτογραφία του.

Οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας επισπεύδουν τις διαδικασίες εξέλιξης του νέου Q7, με συνεχείς δοκιμές εξέλιξης και βελτίωσης των χαρακτηριστικών, τα οποία θα διαμορφώσουν την οδική συμπεριφορά του.

Αρχικά είναι ορατό το πιο μυώδες αμάξωμα σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά, κάτι που αποδεικνύεται και από την αύξηση του μεγέθους των προφυλακτήρων. Η Audi όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε εμφανισιακές «επεμβάσεις», αλλά έδωσε έμφαση και σε πιο ουσιαστικά ζητήματα, όπως η κατά 360 κιλά μείωση του βάρους του Q7.

Η νέα γενιά του Audi Q7 θα «πατάει» στην MLB πλατφόρμα του ομίλου, αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το 2015 και χάρη στην προαναφερόμενη μείωση του βάρους, είναι λογικό να θέτει νέα διλήμματα στον ανταγωνισμό.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα που θα κινούν το νέο Audi Q7, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, με την ύπαρξη υβριδικού να θεωρείται δεδομένη, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν γνώριμα μηχανικά σύνολα 3 λτ. και άνω, του ομίλου.

Πηγή: autotriti.gr