Τριάντα χρόνια Infiniti στο Pebble Beach

Η έκθεση θα συνδέει το κοινό με τις παλιές εικόνες της ιαπωνικής κληρονομιάς


AUTO
11:02
02/08/2019
Τριάντα χρόνια Infiniti στο Pebble Beach
loading

Η Infiniti και η MotorTrend Group συνεργάζονται και πάλι για να παρουσιάσουν το δεύτερο ετήσιο Ιαπωνικό Automotive Invitational (JAI) στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του  Pebble Beach των ΗΠΑ, από  τις 16 έως τις 18 Αυγούστου.

Ανάμεσα σε μια εβδομάδα με εκδηλώσεις για ιστορικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η JAI αποτελεί μια κορυφαία στιγμή, αφιερωμένη στα επιτεύγματα των Ιαπώνων κατασκευαστών αυτοκινήτων,  στην κουλτούρα και στο μέλλον της καινοτομίας και του σχεδιασμού, που εμπνέεται από την Ιαπωνία.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης θα εκτεθούν ιαπωνικά αυτοκίνητα σε μια γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ θα γίνουν και παρουσιάσεις από κορυφαία στελέχη του κλάδου. Η φετινή JAI θα γιορτάσει την 30ή  επέτειο της ιαπωνικής μάρκας με  θέμα «Πρόγονοι και Εικόνες: 30 Χρόνια Ιαπωνικής Πολυτέλειας», το οποίο θα συνδέει το κοινό με τις παλιές εικόνες της ιαπωνικής κληρονομιάς, στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η σειρά των πρωτότυπων Infiniti Inspiration θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της μάρκας, δίπλα στη JAI. Αυτό το τρίο των πρωτότυπων αυτοκινήτων που παρουσιάζονται μαζί για πρώτη φορά,  αντιπροσωπεύουν το μέλλον των εκθεσιακών χώρων της μάρκας

Στα σημαντικότερα εκθέματα περιλαμβάνονται το Prince Skyline Sport του 1963, το Nissan CSP 311 του 1966, το Mazda Cosmo Sport του 1967 και το Infiniti Q45 του 1990, αντιπροσωπεύοντας  μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην πολυτέλεια, τις επιδόσεις, την τεχνολογία, την μηχανολογία, την επινοητικότητα, καθώς και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει