Η McLaren ανακοίνωσε στους φίλους της μέσω Facebook πως το Μάιο θα ολοκληρώσει ένα «online διαδραστικό παιχνίδι» με πρωταγωνίστρια τη νέα εντυπωσιακή McLaren P1.

Συγκεκριμένα, το νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει από τη McLaren για υπολογιστές και ταμπλέτες, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρατηρούν τη νέα P1 πολύ προσεκτικά μέσω ενός 3D γραφήματος, ενημερώνοντάς τους με όλες τις νέες τεχνολογίες με τις οποίες είναι «φορτωμένο» το νέο υπεραυτοκίνητο.

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουμε προς το παρόν, παρά μόνο ένα βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία, στα πλαίσια της προωθητικής ενέργειας των μελλοντικών σχεδίων της.

Να θυμίσουμε, ότι η McLaren P1 εφοδιάζεται με ένα διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 3,8 λτ. κινητήρα, που βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει 737 ίππους και 720 Nm ροπής.

Σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα, η συνολική απόδοση του supercar εκτοξεύεται στους 916 ίππους και 900 Nm ροπής, επιτρέποντας να επιταχύνει από στάση και να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα.

Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 375 μονάδες και η τιμή για το κάθε ένα από αυτά ανέρχεται στα 1.008.000 ευρώ.

Πηγή: autotriti.gr