Τις τεχνολογίες του μέλλοντος, που θα προσφέρει στα νέα μοντέλα της, θέλει να αναδείξει η Hyundai, μέσω ενός πρωτότυπου i30, το οποίο παρουσίασε στη Γερμανία.

Το συγκεκριμένο i30 δεν διαφέρει ουσιαστικά από τις εκδόσεις παραγωγής, αλλά διακρίνεται για το γεγονός ότι είναι εφοδιασμένο με μια προχωρημένη εφαρμογή για smartphones. Χάρη στο σύστημα NFC (Near Field Communication), ο οδηγός μπορεί να κλειδώσει ή ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό του, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο, μέσω ενός συνδέσμου (tag) στο παράθυρο.

Παράλληλα, τοποθετώντας τη συσκευή σε ένα ειδικό pad, στην κονσόλα, μπορεί να την φορτίσει ασύρματα, αλλά και να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες ενός σύγχρονου smartphone, σε ό,τι αφορά στην ψυχαγωγία, αλλά και στην πλοήγηση, με όλες τις πληροφορίες να προβάλλονται στην οθόνη των 7 ιντσών που διαθέτει το i30.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Hyundai, το i30 Connectivity concept, δεν προορίζεται για την παραγωγή, αποτελεί, όμως, τον οδηγό για τις τεχνολογίες που θα λανσάρει η κορεατική φίρμα, το αργότερο έως το 2015.

Πηγή: autotriti.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.