Τροφή για σκέψη έδωσε στη Red Bull η δεύτερη θέση που κατέλαβε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Ο γερμανός πιλότος παρουσιάστηκε σχετικά ικανοποιημένος από τα πρώτα αποτελέσματα του μονοθεσίου του στην πίστα του Ιντερλάγκος, πριν το τελευταίο Grand Prix της σεζόν που θα κρίνει και τον τίτλο.

«Η πίστα ήταν ολισθηρή για όλους, έκανε ζέστη και οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες για κανέναν. Όλοι αντιμετωπίσαμε τα ίδια προβλήματα, οπότε θα πρέπει να μελετήσουμε τι πήγε καλά και τι όχι, ώστε να είμαστε έτοιμοι για κάθε καιρική συνθήκη», ανέφερε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

Όσο για το αν νιώθει σίγουρος για τις κατατακτήριες και τον αγώνα της Κυριακής, ο 25χρονος πιλότος είπε: «Θα δούμε. Είναι ακόμη άγνωστο τι θα αντιμετωπίσουμε. Μέχρι στιγμής μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Θα πρέπει όμως να βελτιώσουμε το μονοθέσιο γιατί υπάρχει και συνέχεια. Προφανώς δεν ξέρουμε τι καιρό θα κάνει. Σήμερα είχε πολλή ζέστη, αύριο θα είναι το ίδιο με λίγη βροχή και την Κυριακή λένε πως θα πέσει η θερμοκρασία. Στο Σάο Πάουλο όλα είναι πιθανά».

Ο ομόσταυλος του Φέτελ, Μαρκ Γουέμπερ, που ήταν τρίτος πιο γρήγορος στα ελεύθερα δοκιμαστικά ανέφερε: «Είμαι αφοσιωμένος στο να κάνω την καλύτερη και πιο καθαρή δουλειά για μένα και την ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr