Έχοντας στο παρελθόν γράψει τη δική της ξεχωριστή σελίδα στο χώρο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, η έκθεση «Αυτοκίνηση 2012» που θα διεξαχθεί στο Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας), από τις 20 -28/10/2012, θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό για άλλη μια φορά τα νέα μοντέλα και όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την αγορά αυτοκινήτου, η έκθεση αυτή στοχεύει να προσφέρει μια σύγχρονη και ρεαλιστική λύση στους δεκάδες χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου στη χώρα μας που διψούν για πληροφόρηση, με κύρια πλεονεκτήματά της την πληρότητα από πλευράς συμμετοχών, το προσιτό εισιτήριο, με μόνο 3 ευρώ μέσω της ελληνικής, εκπτωτικής ιστοσελίδας www.cheapis.gr, την εύκολη πρόσβαση και τον δωρεάν μεγάλο χώρο στάθμευσης των επισκεπτών.

Η έκθεση έρχεται για να μας δείξει όλα τα νέα μοντέλα, αλλά και τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωματώνουν. Σε μια έκταση μεγαλύτερη από 15.000 τ.μ., παρουσιάζονται όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς του αυτοκινήτου, πετρελαιοκίνητα, βενζινοκίνητα, υβριδικά, αλλά και LPG, αφού η οικονομία στις μετακινήσεις είναι επίκαιρη όσο ποτέ.

Επιπλέον, μια σειρά από πρωτότυπες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης (test drive, αγώνες δεξιοτεχνίας κτλ.) θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, που θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν και πολλά πλούσια δώρα και ένα μεγάλο δώρο-σούπερ έκπληξη!