Είναι από τις ευκαιρίες που δεν χάνονται. Για σκεφτείτε. Μια Ferrari F40, το κύκνειο άσμα του «Commentatore» Enzo, να πωλείται στην εξευτελιστική τιμή των 5.800 δολαρίων!

Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά. Καθώς η κόκκινη «wannabe F40» είναι ένα Nissan Sentra του 1990 που κάποιος μετέτρεψε σε Ferrari. Το όχημα είναι πλήρως λειτουργικό, συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και κυκλοφορεί νόμιμα στο δρόμο.

Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι χρησιμοποιεί 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης και διαθέτει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

«Nissan Sentra του 1990 με αμάξωμα Ferrari του 1991 με χαρτιά από το Μεξικό, λειτουργεί άψογα!», αναφέρει ο ιδιοκτήτης στην αγγελία που έχει δημοσιεύσει στο Craiglist. «Διατεθειμένος να το στείλω όπου επιθυμείτε εφόσον πληρώσετε τα έξοδα. Στείλτε μου email για περισσότερες φωτογραφίες ή πληροφορίες», προσθέτει ενώ κλείνοντας τονίζει πως το όχημα «έχει τις ακριβείς διαστάσεις της Ferrari». Αν μη τι άλλο σημαντική η τελευταία παρατήρηση…