Με το τελευταίο φιλμ για τη Nissan, η βραβευμένη ηθοποιός Margot Robbie, μας εμπνέει μέσα από την αγάπη της για το surfing, προάγοντας την σημαντικότητα της βιώσιμης διαβίωσης για την ανθρωπότητα.

Nissan_Margot_Robbie_2

Ως Πρέσβειρα της μάρκας για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και την αειφορία, η ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας έχει συντάξει μια ανοικτή επιστολή, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

Στην ταινία, που μπορείτε να δείτε στο youtube, η Margot απολαμβάνει τα πρωινά κύματα της θάλασσας, καθώς μας μιλά για τη δημιουργία ενός «καλύτερου κόσμου για τον εαυτό μας και για όλους όσους έρχονται μετά από μας».

Nissan_Margot_Robbie_3

Με τα αιολικά πάρκα και τους ηλιακούς συλλέκτες να αντιπροσωπεύουν σήμερα τα δύο τρίτα της νέας ενέργειας που προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυο, η Margot εξηγεί ότι «όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μια αλλαγή».

Μιλώντας για την ταινία, η Margot δήλωσε: «Ελπίζω να μπορέσω να παίξω ένα μικρό ρόλο,  εμπνέοντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να διερευνήσουν εναλλακτικές μορφές ενέργειας και να κάνουν τη μετάβαση που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Το θέμα είναι ότι μπορούμε όλοι να κάνουμε τη διαφορά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τους άλλους να το κάνουν για εμάς».

Nissan_Margot_Robbie_4

Η Margot βοήθησε πρόσφατα τη Nissan στην αποκάλυψη της νέας της Formula E, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Λος Άντζελες, με ένα πλήθος VIP. Η ιαπωνική μάρκα εγκαινιάζει μια συναρπαστική εποχή, καθώς προετοιμάζεται να εισέλθει στο πρωτάθλημα της  ABB FIA Formula E για τη  σεζόν 2018/19.

Nissan_Margot_Robbie_5

Η κίνηση αυτή θα έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς η εταιρία έχει δεσμευτεί να αντλήσει εμπειρία και τεχνογνωσία από την συμμετοχή της σε αυτή τη διοργάνωση, με στόχο την μελλοντική ανάπτυξη των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Νίκος Τσάδαρης