Δίνοντας ακόμα περισσότερη έμφαση στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών, η BMW και η Hyundai βρίσκονται πολύ κοντά σε μια ενδιαφέρουσα συμφωνία.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από όταν η BMW ανακοίνωσε την ενταντικοποίηση της συνεργασίας της με το γαλλικό όμιλο PSA Peugeot Citroen αλλά και με την Τοyota στο πεδίο εξέλιξης μπαταριών ιόντων λιθίου για υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα.

Τώρα, όπως αναφέρουν πηγές από οικονομικά Μέσα του εξωτερικού η γερμανική φίρμα βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη Hyundai Motors για πιθανή συνεργασία σε μηχανικά σύνολα. Παρόλο που καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει τις επαφές, αυτό γίνεται από το έγκυρο ειδησιογραφικό πρακτορείο Reuters το οποίο ξεκαθάρισε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Σύντομα εκτιμάται πως θα γνωρίζουμε περισσότερα για μια συνεργασία που αναμένεται να βοηθήσει πολύ τόσο τη BMW όσο και τη Hyundai.

Πηγή: Autotriti.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.