Η Renault παρουσίασε μια νέα έκδοση του Twingo, που κατασκευάστηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πήρε το όνομα ενός γνωστού γάλλου κοσμηματοπώλη.

Το Renault Twingo που πιθανόν θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο, ονομάζεται Mauboussin και γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με αυτή την ξεχωριστή έκδοση.

Η ονομασία του προέρχεται από το όνομα του γάλλου κοσμηματοπώλη, εξού και το μεταλλικό χρώμα έχει την απόχρωση της τουρμαλίνης. Επίσης, έχει δεχτεί και κάποιες στιλιστικές αλλαγές που βασίζονται κυρίως στα διακριτικά λογότυπα της έκδοσης, καθώς και τις ξεχωριστές ζάντες.

Στο εσωτερικό του μικρού μοντέλου, το σαλόνι έχει επενδυθεί με δέρμα και ακόμα και η μοκέτα έχει αλλαχτεί για να ταιριάζει στο γκλάμουρ στιλ του.

Πάνω στα καθίσματα έχουν ραφτεί τα λογότυπα και από μηχανικής άποψης εφοδιάζεται με 2 κινητήρες, ένα Diesel 85 ίππων και έναν βενζινοκινητήρα 1,2 λτ με 75 ίππους.

Το Twingo Mauboussin θα διατίθεται προς το παρόν στην γαλλική, ιταλική, αυστριακή και μαροκινή αγορά, όπου η τιμή του θα ξεκινά από τα 13.500 ευρώ.

Πηγή: autotriti.gr