Νέο Suzuki Inazuma 250

Φιλικό και κατάλληλο για αρχάριους!


AUTO
23:48
22/11/2011
Νέο Suzuki Inazuma 250
loading

Το GW250 παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση της Κίνας, αλλά και στην αντίστοιχη της Ιαπωνίας, ωστόσο, η Suzuki δεν έκανε λόγο για διάθεσή του σε άλλες αγορές. Χθες, όμως, το ίδιο μοντέλο παρουσιάστηκε επίσημα στη NEC της Βρετανίας, αποδεικνύοντας ότι η Suzuki είναι πρόθυμη να μπει στα βαθιά του ανταγωνισμού της κατηγορίας των 250 κ.εκ..

Η εν λόγω κατηγορία έχει πάρει τους τελευταίους μήνες τα πάνω της, χάρη στην ανάγκη των αναβατών ανά τον κόσμο για οικονομικές και πρακτικές μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού που θα διευκολύνουν τη ζωή τους στην πόλη.

Επίσης, οι μοτοσικλέτες αυτού του κυβισμού μπορούν να αποδειχθούν και εξαιρετικά entry level, μιας και συνδυάζουν τη φιλικότητα με την αισθητική μεγαλύτερης μοτοσικλέτας. Για αυτούς τους λόγους, οι τάξεις της κατηγορίας πληθαίνουν τελευταία, με μοντέλα όπως τα Honda CR 250R, Kawasaki Ninja 250R και άλλα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι Ιάπωνες δεν έχουν ανακοινώσει τεχνικά χαρακτηριστικά ή πολλές λεπτομέρειες για το Inazuma 250. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο δικύλινδρο κινητήρα, ο οποίος είναι ρυθμισμένος για την καλύτερη δυνατή απόδοση στις χαμηλομεσαίες στροφές λειτουργίας.

Επιπλέον, θα είναι φιλικό και κατάλληλο για άπειρους αναβάτες, κάτι που αποδεικνύεται και από τον πίνακα οργάνων, ο οποίος διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες όπως ένδειξη για την αλλαγή σχέσης, όταν αυτή είναι απαραίτητη.

Αισθητικά, το Inazuma 250 θυμίζει το B-King της Suzuki, προσφέροντας έναν άγριο χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα. Το όνομα Inazuma, από την άλλη, σημαίνει «αστραπή» στα ιαπωνικά.

Όσον αφορά στην τιμή του, η Suzuki δε μπήκε σε λεπτομέρειες, εξέφρασε, όμως, τα σχέδιά της να ανταγωνιστεί σκληρά τα Honda CBR 250R και Kawasaki Ninja 250R, οπότε αναμένεται η τιμή να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Πηγή: mototriti.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει