Με βάση την επιτυχημένη πορεία του Aygo της Toyota, η εταιρεία λανσάρει αυτήν την εποχή, δύο επιπλέον νέες μοναδικές εκδόσεις. Πρόκειται για τις: Aygo Plus Connect & Aygo Plus Sport Connect, οι οποίες παρέχουν επιπλέον οφέλη εξοπλισμού, αισθητικής και άνεσης για τον καταναλωτή.

H κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων έχει ήδη διαγράψει μια ιδιαίτερα ανοδική τροχιά, αγγίζοντας κατά τη περσινή χρονιά (2010) το υψηλό μερίδιο του 15%. Το Aygo ακολουθώντας την τάση αυτή της αγοράς σημείωσε εξίσου μία τεράστια επιτυχία μέσα στην κατηγορία του, καταλαμβάνοντας μια απο τις ηγετικές θέσεις στην κατηγορία του. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και τους 4 πρώτους μήνες του 2011 (Ιαν-Απρ), το Toyota Aygo έχει αποδείξει την υψηλή δυναμική του, αφού, και αυτό το διάστημα, παραμένει στην προτίμηση των καταναλωτών και, κατά συνέπεια, στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκδόσεις Aygo Plus & Plus Sport Connect προσφέρουν ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση και αναβαθμισμένο εξοπλισμό, απαντώντας πλήρως στις ανάγκες των πελατών για Value-For-Money εκδόσεις. Τόσο ο πλούσιος εξοπλισμός τους όσο και η ιδιαίτερα προνομιακή τιμή τους, καθιστούν πλέον το Aygo ως το «ιδανικό» μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Aygo Plus Connect & Aygo Plus Sport Connect
Ο βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων Aygo Plus & Plus Sport Connect συμπεριλαμβάνει μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία είναι επιπρόσθετα σε σύγκριση με τον εξοπλισμό των αντίστοιχων εκδόσεων Plus & Plus Sport. Ο επιπλέον εξοπλισμός τους περιλαμβάνει τα εξής:

Aygo Plus Connect
Εσωτερική & Εξωτερική εμφάνιση
• Πίσω φιμέ τζάμια
• Περίβλημα ταχυμέτρου και αεραγωγών σε αποκλειστικό μαύρο χρώμα

Εξοπλισμός

Αποκλειστικό Σύστημα Πολυμέσων i-box
Το Aygo Plus Connect περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό του, το αποκλειστικό σύστημα πολυμέσων i-box, με ποικίλες και μοναδικές δυνατότητες για ένα αυτοκίνητο κατηγορίας Α.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα πολυμέσων i-box αποτελεί ένα προηγμένο, αναδιπλούμενο και αποσπώμενο σύστημα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

• Υψηλής ποιότητας σύστημα πλοήγησης Tom Tom με εκτεταμένη κάλυψη χαρτών Ανατολικής Ευρώπης.
• Δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων, ανάγνωσης αλλά και γραφής μηνυμάτων, μέσω του ενσωματωμένου Bluetooth.
• Συνδεσιμότητα με USB, i-Pod και iPhone (το iPhone χρησιμοποιείται μόνο για αναπαραγωγή μουσικής καθώς δεν συνδέεται μέσω Bluetooth).
• Δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3 μέσω USB, i-Pod & iPhone. Οι θύρες συνδεσιμότητας με USB ή i-Pod βρίσκονται μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.