Εδώ και λίγες μέρες, η υπόθεση δολοφονίας της 12χρονης Luise έχει σοκάρει τη Γερμανία, καθώς η ωμή βία του εγκλήματος έχει προκαλέσει φρίκη στο ευρύ κοινό, αφού μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από δύο συμμαθήτριές της. Οι γονείς της δολοφονηθείσας μαθήτριας Luise Frisch, απέτισαν έναν εγκάρδιο φόρο τιμής στην κόρη τους, το «αστέρι» τους, όπως είπαν.

Η 12χρονη Luise βρέθηκε νεκρή, αφού εξαφανίστηκε μετά από ένα ραντεβού για παιχνίδι με μια από τους δολοφόνους της, την Luisa Halberstadt, 13 ετών, και την Anna-Marie Hoffman, 12 ετών. Το πτώμα της 12χρονης βρέθηκε στο Freudenberg, κοντά στην Κολωνία, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι γονείς του δολοφονημένου κοριτσιού, αποτίοντας φόρο τιμής σε αυτήν σε μια τοπική εφημερίδα, είπαν: «Δεν υπάρχουν λέξεις για να συλλάβουμε το αδιανόητο. Για εμάς ο κόσμος παραμένει ακίνητος. Δεν μπορείς να δεις τη θλίψη, δεν μπορείς να την ακούσεις, μπορείς μόνο να την αισθανθείς».
Έξω από το σπίτι της, οι γονείς της, άφησαν ένα αναμμένο κερί με τις λέξεις: «Είσαι τώρα ένα αστέρι στον ουρανό».

The older killer told the younger to hit Luise with a stone or she'd be lying next to her

Posted by MEAWW on Sunday, March 19, 2023

Το χρονικό του αποτρόπαιου φόνου

Παράλληλα, σύμφωνα με την Daily Mail, αστυνομικές πηγές δήλωσαν πως προέκυψαν νέες λεπτομέρειες για το έγκλημα. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η Luise μαχαιρώθηκε 32 φορές με μια λίμα νυχιών, πριν τα δύο κορίτσια – δολοφόνοι τη σπρώξουν σε ένα απότομο ανάχωμα στο κοντινό δάσος.

Οι διεστραμμένοι δολοφόνοι έβαλαν, επίσης, μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι της Luise πριν η μια απειλήσει την άλλη «να τη χτυπήσει με μια πέτρα, αλλιώς θα βρεθεί και εκείνη ξαπλωμένη δίπλα της».

Η αστυνομία φοβάται ότι η Luise μπορεί να ήταν ζωντανή, προτού την πετάξουν στο ανάχωμα και πεθάνει από τα τραύματά της και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, που έπληξαν την περιοχή το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μια πηγή που διεξάγει την έρευνα δήλωσε στη MailOnline πως «η ίδια η πράξη ήταν τρομερή. Οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις ανθρωποκτονιών έχουν μείνει σοκαρισμένοι από τη δολοφονία. Όχι μόνο από την ηλικία του θύματος, αλλά και από την ηλικία των υπόπτων – το φονικό όπλο δεν έχει βρεθεί ακόμη και παρόλο που αρχικά πιστεύαμε ότι μπορεί να ήταν μαχαίρι, τώρα υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να ήταν λίμα νυχιών».

Η Luisa και η Anna-Maria, τα δύο κορίτσια που σκότωσαν την Luise, πιστεύεται ότι οδήγησαν την Luise στο θάνατό της μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό τούνελ που οδηγεί από το χωριό Hohenhain – μόλις δύο μίλια από το Freudenberg – στο δάσος.

Το Σάββατο, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το σπίτι της αδικοχαμένης Luise για να αποτίσει φόρο τιμής, αφήνοντας λουλούδια και σοκολατάκια σε έναν αυτοσχέδιο βωμό στην άκρη του σημείου, όπου έπεσε νεκρή η 12χρονη.