Η ιστορία μιας γυναίκας έγινε viral στα social media, καθώς αποκάλυψε πως όταν ήταν τριών μηνών έγκυος την παράτησε ο τότε σύντροφος της, με αποτέλεσμα να γνωρίσει έναν άλλο άντρα μέσω Tinder, ενώ πέρασαν το τέταρτο ραντεβού στο μαιευτήριο, όπου γέννησε το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 21χρονη Alyssa Hodges σε μία σειρά αναρτήσεων που έκανε στο TikTok αναφέρθηκε στη προσωπική ζωή της και είπε ότι γνώρισε τον 26χρονο Max Silvy μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας γνωριμιών, όταν βρίσκονταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η εγκυμοσύνη όχι μόνο δεν πτόησε τον νέο σύντροφο, αλλά αντιθέτως έφερε πιο κοντά το νέο ζευγάρι, με αποτέλεσμα το τέταρτο ραντεβού τους να είναι στο μαιευτήριο, όταν γέννησε η Alyssa το πρώτο παιδί της.

Η Alyssa Hodges, το πρώτο παιδί της και ο Max Silvy

Έτσι, έμειναν μαζί μετά από λίγο, ενώ έπειτα από έναν χρόνο ο Max έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με εκείνη να δέχεται. Πλέον, έχουν αρραβωνιαστεί, ενώ η 21χρονη ανακοίνωσε ότι περιμένει το παιδί του μελλοντικού συζύγου της, το οποίο θα φέρει στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2023.

Μάλιστα, η ίδια έπλεξε το εγκώμιο του αρραβωνιαστικού της, αναφέροντας ότι «ήρθες στη ζωή μου γνωρίζοντας ότι ήμουν έγκυος και παρέμεινες ανοιχτόμυαλος».

«Μου αρέσει που μάθαμε πώς να είμαστε μαζί γονείς κατά τη διάρκεια αυτού του έτους», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ είπε ότι «ο καθένας μπορεί να γίνει πατέρας, αλλά χρειάζεται κάποιος ξεχωριστός για να γίνει μπαμπάς».