Χαμός επικρατεί στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok, γιατί μια μητέρα από το Μεξικό οργάνωσε το πάρτι γενεθλίων στην ενός έτους κόρη της, ώστε να μοιάζει με σατανιστική τελετή, ενώ έβαλε το παιδάκι να σβήσει κεράκια σε μια τούρτα με πεντάλφα.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Janeth Zapata ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα στιγμιότυπα από την γιορτή, στην οποία φαίνεται η ενός έτους Λίλιθ -αντλεί το όνομα της από την πρώτη γυναίκα που δημιούργησε ο Θεός με βάση την Βίβλο και μετά την έστειλε στη κόλαση– να φοράει ένα μαύρο φουστάνι, μαζί με μαύρα σανδάλια και στέκα.

Η ενός έτους Λίλιθ στο πάρτι της

Επίσης, ο χώρος που έγινε το πάρτι ήταν διακοσμημένος με μαύρα και ροζ μπαλόνια, ενώ υπάρχει μια πινιάτα που απεικονίζει τον δαίμονα Μπαφομέτ που έχει κεφάλι κατσίκας. Παράλληλα, στη τούρτα του παιδιού, η μητέρα είχε σχηματίσει μια πεντάλφα με γλάσο, όπως και στα υπόλοιπα γλυκά που παρέθεσε στους καλεσμένους.

Το βίντεο που ανέβασε ξεπέρασε τις 2,3 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν αποτροπιασμένοι από το θέαμα. «Αυτό δεν ήταν πάρτι γενεθλίων, ήταν ανθρωποθυσία», ανέφερε μία χρήστρια, ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι «αυτό που έκανε στο παιδί της δεν ήταν καθόλου σωστό».

Παρόλα αυτά, η μητέρα υπερασπίστηκε την επιλογή της και ανέφερε ότι πέρα από το χιουμοριστικό της υπόθεσης, δεν διοργανώθηκε καμία σατανιστική τελετή, ή κάτι ανάλογο. Όπως είπε, η πεντάλφα που χρησιμοποιήθηκε στα γλυκά και στη διακόσμηση δεν ήταν ανεστραμμένη, δηλαδή με τον τρόπο που χρησιμοποιείται από τους σατανιστές.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι πουθενά δεν χρησιμοποίησε άγαλμα του Σατανά ή κάποιο ομοίωμα του, με εξαίρεση τον δαίμονα Μπαφομέτ, ο οποίος όμως έχει αποκτήσει εμπορική χρήση και χρησιμοποιείται κι αλλού για εμπορικούς σκοπούς, πέρα από σατανιστικές ή αποκρυφιστικές τελετές.