Αποκαλύψεις έκανε μέσω TikTok μια Βρετανίδα, περιγράφοντας πώς ένας παντρεμένος άντρας της έστειλε μηνύματα προτείνοντάς της μια ερωτική συνάντηση, λέγοντας ψέματα για την ηλικία του αλλά για τον γάμο του.

Η 21χρονη Dani Bose μοιράστηκε στον λογαριασμό της δύο βίντεο που συγκέντρωσαν συνολικά περισσότερα από 1,1 εκατομμύριο views. Στον ελεύθερο χρόνο της «στήνει παγίδες» σε άντρες, κάτι για το οποίο πληρώνεται από συζύγους και συντρόφους που έχουν τις υποψίες τους, για να φλερτάρει μαζί τους και να διαπιστώσει αν θα «τσιμπήσουν».

Στα τελευταία της βίντεο αποκαλύπτει ότι την προσέγγισε μια ανήσυχη σύζυγος, η οποία ήθελε να ξέρει αν ο σύζυγός της επί 30 χρόνια ήταν άπιστος.

«Γεια σου. Το όνομά μου είναι… Η κόρη μου μού έδειξε βίντεό σου. Ενδιαφέρομαι να μάθω τις τιμές σου και να τσεκάρεις τον άντρα μου σε παρακαλώ», της έγραψε η σύζυγος.

Εκείνη είπε «ναι» και έστειλε στον παντρεμένο άντρα στο WhatsApp για ένα σκάφος που πουλούσε. Μετά από κάποια συνομιλία, ο άντρας ξαφνικά άρχισε να φλερτάρει, ρωτώντας την ηλικία της. Εκείνη απάντησε πως είναι 28, ενώ εκείνος ότι είναι 42. Στην πραγματικότητα είναι 53.

«Είμαι ένας γέρος. Απόλαυσε τη νιότη σου», της έγραψε.

Εκείνη του πρότεινε τότε να συναντηθούν για κρασί, λέγοντάς του ότι της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες. Ο άντρας συμφώνησε και μάλιστα της ζήτησε να της κλείσει μια σουίτα σε κοντινό ξενοδοχείο.

Όταν τον ρώτησε αν είναι ελεύθερος, εκείνος της απάντησε: «Χήρος».

Θέλοντας να δει αν θέλει να τη ρίξει στο κρεβάτι, τον ρώτησε: «Οπότε δεν θα υπάρχει θέμα αν η συνάντησή μας καταλήξει σε κάτι πιο προσωπικό;». «Οκ» ήταν η απάντηση του.

Η Bose προώθησε τα μηνύματα στη γυναίκα του, λέγοντας ότι αντιμετώπισε τα όσα έμαθε «με χάρη».

Εκατοντάδες στο TikTok πάντως δεν εντυπωσιάστηκαν με την αντίδραση του άντρα.