Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη και μετά από αναφορές για νεκρούς αμάχους, μία τραγική ιστορία φέρεται να βγαίνει στη δημοσιότητα, καθώς σύμφωνα με την dailymail.co.uk μία μητέρα έγραψε στη πλάτη της κόρης της, όλα τα στοιχεία της οικογένειας σε περίπτωση που χωριστούν ή επιζήσει μόνο το παιδί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Sasha Makoviy ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου δείχνει να έχει γράψει με στυλό την ημερομηνία γέννησης της κόρης της, το όνομα της και τα τηλέφωνα της οικογένειας.

«Έγραψα πάνω στη Vira σε περίπτωση που συμβεί κάτι και είναι η μοναδική επιζών», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε.

Η κόρη της Sasha Makoviy

Μάλιστα, έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση, αναρτώντας μια κάρτα, στην οποία έγραψε περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας, όπως και όλα τα ονόματα της οικογένειας, ενώ την τοποθέτησε στο μπουφάν του παιδιού της.

Με βάση το δημοσίευμα, υπάρχουν αναφορές ότι η συγκεκριμένη πρακτική έχει εφαρμοστεί από αρκετά άτομα που παραμένουν στην Ουκρανία, σε περίπτωση που σκοτωθούν ή χωριστούν. Μάλιστα, φέρεται τα στοιχεία να δίνονται κυρίως στα παιδιά, καθώς έχουν ενδέχεται να επιζήσουν σε περίπτωση που αιχμαλωτιστούν από τον εχθρό, σε αντίθεση με κάποιον ενήλικα.

Η κάρτα με τα στοιχεία της οικογένειας της Sasha Makoviy