Μυστήριο φέρεται να καλύπτει ομιλία που έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα, καθώς κόπηκε στον «αέρα», μπροστά σε χιλιάδες θεατές, που συγκεντρώθηκαν από πολλές πόλεις της Ρωσίας για να ακούσουν τον πρόεδρο της χώρας τους.

Σύμφωνα με τον Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, η διακοπή οφείλεται σε «τεχνικό σφάλμα διακομιστή», ενώ χρήστες στο Twitter που παρακολουθούσαν τον Πούτιν ζωντανά να μιλάει, σημείωσαν ότι δεν προβλήθηκε μόνο ένα λεπτό από όσα είπε.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την telegraph.co.uk πρόκειται για ένα αρκετά ασυνήθιστο γεγονός, ιδιαίτερα από την στιγμή, που η ρωσική κρατική τηλεόραση θεωρείται μια «καλολαδωμένη μηχανή προπαγάνδας». Έτσι, με βάση το δημοσίευμα, ενδέχεται να κρύβεται κάτι ανησυχητικό το οποίο αφορά την υγεία του Ρώσου προέδρου, ιδιαίτερα από την στιγμή που φουντώνουν οι φήμες, ότι νοσεί με Πάρκινσον ή καρκίνο.

Μάλιστα, η Telegraph επικαλείται ορισμένους χρήστες του Twitter, οι οποίοι θεωρούν ότι παρατήρησαν τον Ρώσο πρόεδρο να κουτσαίνει ελαφρώς, ιδιαίτερα όταν αποχώρησε από την σκηνή και έπρεπε να κατέβει κάτι σκαλιά.