Σήμερα, οι άνθρωποι τείνουν να γνωρίζουν τους συντρόφους τους με πολλούς και διάφορους τρόπους. Κάποιοι στη δουλειά, άλλοι από φίλους, πολλοί ακόμη και μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών. Όμως μια νεαρή γυναίκα αποκάλυψε ότι ερωτεύτηκε έναν κρατούμενο αφού του έγραψε γράμματα.

Η Κέιτι, μια νεαρή γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ερωτεύτηκε τον Αμερικανό κρατούμενο Ντάνι αφού άρχισαν να ανταλλάσσουν γράμματα. Και παρά το γεγονός ότι ο Ντάνι ήταν κλειδωμένος, η Κέιτι πέταξε 4.000 μίλια (πάνω από 6.000 χλμ.) για να τον συναντήσει από κοντά.

Η νεαρή Βρετανή αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στον κρατούμενο μέσω του writeaprisoner.com και γρήγορα τον ερωτεύτηκε.

Ο ιδιωτικός λογαριασμός στο TikTok και η συνάντηση

Η Kέιτι δημιούργησε έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο TikTok για να μοιραστεί τη σχέση της με τον Ντάνι. Ο λογαριασμός της έχει 21.000 followers και 277.000 likes.

Σύμφωνα με την Κέιτι, ο Ντάνι έχει ήδη εκτίσει πέντε χρόνια για αδικήματα που φέρονται να περιλαμβάνουν: «Ένοπλες ληστείες, κατοχή πυροβόλου όπλου και κατοχή ουσιών». Εξήγησε ότι ο Ντάνι έχει ακόμα τρία χρόνια μέσα και σχεδιάζει να τον περιμένει να βγει.

Η κοπέλα κατέγραψε το ταξίδι της για να συναντήσει τον αγαπημένο της από μακριά πίσω από τα κάγκελα και εξήγησε: «Έγραψα σε έναν κρατούμενο και ερωτεύτηκα κατά λάθος».

Σε ένα άλλο βίντεο της Κέιτι, φαίνεται να ετοιμάζεται για την πρώτη της προσωπική συνάντηση με τον Ντάνι, την οποία περιέγραψε ως «η καλύτερη μέρα EVER».

Σε μια σειρά από φωτογραφίες, η Κέιτι και ο Ντάνι αγκαλιάζονται για πρώτη φορά.

«Προφανώς τον αγκάλιασα. Νόμιζα ότι θα έκλαιγα αλλά για να είμαι ειλικρινής, ήμουν τόσο χαρούμενη. Είχαμε τεσσεράμισι ώρες στη διάθεσή μας. Φάγαμε πολλά σνακ από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης που ήταν πολύ ωραία. Βγάλαμε τις φωτογραφίες μας και στο τέλος, πήρα ένα φιλί», είπε η κοπέλα.