Τα ψέματα του Αντρέας Λούμπιτς στους γιατρούς

Το τροχαίο που του προκάλεσε προβλήματα όρασης


ΚΟΣΜΟΣ
10:51
02/04/2015
Τα ψέματα του Αντρέας Λούμπιτς στους γιατρούς
loading

Ψέματα φέρεται να είχε πει στους γιατρούς ο Αντρέας Λούμπιτς, ο πιλότος που πιστεύεται ότι έριξε σκόπιμα το Airbus A320 της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια ενώ δεν είχε αποκαλύψει ότι πετάει επιβατικά αεροπλάνα.

Επικαλούμενη πηγές που συμμετέχουν στην έρευνα, η γερμανική εφημερίδα Bild γράφει ότι ο 27χρονος πιλότος είχε επισκεφθεί γιατρούς αναζητώντας θεραπεία για μία πάθηση των ματιών.

Παρότι ο Λούμπιτς ενημέρωσε τους γιατρούς για το επάγγελμά του και σε κάποιες περιπτώσεις δήλωσε ότι εργοδότης του ήταν η Germanwings, τους απέκρυψε σκοπίμως το γεγονός ότι εξακολουθούσε να εργάζεται, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Bild, έγγραφα τα οποία έχουν περιέλθει στην κατοχή των ερευνητικών αρχών, αποκαλύπτουν ότι ο Λούμπιτς είχε αναφέρει πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο στα τέλη του 2014. Φέρεται ότι είχε τραυματιστεί όταν άνοιξε ο αερόσακος κι ανέφερε προβλήματα όρασης μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία, ο Λούμπιτς είχε αναφέρει ότι λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές και κρίσεις πανικού, έγραψε η Bild προσθέτοντας ότι τα φάρμακα αυτά ήταν ένα αντικαταθλιπτικό και το ηρεμιστικό Lorazepam.

Η μητρική εταιρεία της Germanwings, η Lufthansa, δήλωσε την Τρίτη ότι όταν ο Λούμπιτς ξεκίνησε εκ νέου την εκπαίδευσή του για πιλότος, το 2009, κατέθεσε στη σχολή εκπαίδευσης ιατρικά πιστοποιητικά από τα οποία προέκυπτε ότι είχε περάσει «βαρύ καταθλιπτικό επεισόδιο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει