Ένας σούπερ ήρωας με τουρμπάνι

Ακούει Έλβις και μάχεται τους Ταλιμπάν


ΚΟΣΜΟΣ
16:40
10/03/2015
Ένας σούπερ ήρωας με τουρμπάνι
1
loading

Όταν μια παρέα παιδιών Σιχ (αίρεση από την Ινδία), ρωτήθηκαν ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους υπερήρωες, η απάντηση δεν ήταν έκπληξη: Iron Man, Batman, Superman και μια σειρά από παρόμοιους ήρωες.

Αλλά όταν ρωτήθηκαν ξανά αν ήξεραν έναν αντίστοιχο Σιχ ήρωα, η απάντηση ήταν κοινή: «Όχι». «Και τότε τους ρωτήσαμε αν θα ήθελαν να δουν κάποιον τέτοιο ήρωα. Το πρόσωπό τους φωτίστηκε και έλαμψε», λέει ο Supreet Singh Manchanda, στέλεχος επιχείρησης και κομικογράφος, που έχει έδρα του το Σαν Φρανσίσκο.

Κάπως έτσι, γεννήθηκε και ο ήρωας του, ο Super Sikh: αγαπάει τον Έλβις Πρίσλεϊ και μάχεται τους ταλιμπάν. Ο Manchanda, συνεργάστηκε με την σεναριογράφο Eileen Alden προκειμένου να δημιουργήσουν τη σειρά Deep Singh. Ο 20χρονος ήρωας με το τουρμπάνι, καθώς κάνει ένα ταξίδι στη Graceland, η κατοικία του Έλβις, πολεμά τους εχθρούς του που θέλουν να τον εξοντώσουν. Ο δημιουργός του περιγράφει τον ήρωας του ως «όταν ο Batman, συνάντησε τον Jason Bourne».Οι δημιουργοί του κόμικ, Eileen Alden και Supreet Singh Manchanda

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar andrew

    ਸੁਪਰ ਸਿੱਖ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει