Μέλη του νεοναζιστικού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος (NPD), αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια διαμαρτυρία τους στα νοτιο-δυτικά της πόλης του Φράιμπουργκ όταν επιβιβάστηκαν κατά λάθος σε τρένο για το Μανχάιμ.

Όπω ς ανέφερε η αστυνομία, η διαδήλωση είχε προγραμματιστεί για το προηγούμενο Σάββατο στις 14:30 το μεσημέρι έξω από διοικητικό δικαστήριο του Φράιμπουργκ, όπου και τους ανέμεναν εις μάτην!

Η ομάδα των 20 μελών του NPD βρέθηκαν σε σύγχυση, όταν η αστυνομία τους εμπόδισε να επιβιβαστούν στο τρένο για το Φράιμπουργκ επειδή ήταν γεμάτο με αριστερούς οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας, όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Dirk Klose στην εφημερίδα Guardian.

Για να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, η αστυνομία τους ζήτησε να πάρουν άλλο τρένο για την πόλη του Μέλανα Δρυμού, αλλά τα μέλη του NPD πήραν το επόμενο από την ίδια πλατφόρμα – προφανώς χωρίς να ελέγξουν την ανακοίνωση του προορισμού.

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα αντιεξοτυσιαστών ανέμενε τους Νεοναζί στο Φράιμπουργκ, μαζί με μια αστυνομική δύναμη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.