Μια προσωπική ιστορία μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram ο Μίκι Ρουρκ, μετά την αποφυλάκιση του Μπιλ Κόσμπι, σε ένα περιστατικό που αφορούσε μια πρώην σύντροφό του. Γράφει λοιπόν ο Ρουρκ:

«Πάνω από είκοσι χρόνια πριν, έβγαινα με ένα νέο κορίτσι, νομίζω είχε κλείσει μόλις τα 19. Μετά από μια νύχτα που κοιμήθηκε σπίτι μου, το πρωί ξύπνησα από το κλάμα της. Δεν είχα ιδέα γιατί έκλαιγε και όσο τη ρωτούσα τι λάθος είχα κάνει, τόσο περισσότερο γοερά έκλαιγε» περιγράφει ο Ρουρκ. Το κορίτσι τού αποκάλυψε πως το πρακτορείο μοντέλων με το οποίο συνεργαζόταν την έστειλε σε «μια εκδήλωση με διάφορους σελέμπριτι». Ήταν εκεί που γνώρισε τον Κόσμπι, λέγοντάς του πως σκεφτόταν να κάνει μαθήματα υποκριτικής, ελπίζοντας κάποια μέρα να γίνει ηθοποιός.

Ο κωμικός τής είπε πως μπορούσε να πετύχει το όνειρό της, αρκεί «να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και μια από τις επόμενες ημέρες να έρθεις σπίτι να φάμε μαζί με τη γυναίκα μου».

«Λίγες ημέρες μετά», συνεχίζει ο Ρουρκ, «η κοπέλα πήγε στο σπίτι του Κόσμπι, εκείνος άνοιξε την πόρτα και την οδήγησε στο σαλόνι λέγοντάς της πως «η γυναίκα του έλειπε γιατί χρειάστηκε να κάνει κάτι δουλειές». Άρχισαν να τρώνε και να μιλούν για την υποκριτική. Εκείνος της πρόσφερε κι άλλο κρασί, αυτή αρνήθηκε, λέγοντας πως δεν πίνει. Τελικά έκαναν μια πρόποση για τη μελλοντική της καριέρα ενώ στα λεπτά που ακολούθησαν συνέχιζε να την πιέζει να πιει περισσότερο κρασί».

Η κοπέλα μετά από 15 λεπτά άρχισε να ζαλίζεται και ήθελε να φύγει. Στην επίμονη αυτή επιθυμία, ο Κόσμπι της έλεγε διαρκώς πως έπρεπε να χαλαρώσει, πιάνοντας το χέρι της, σπρώχνοντάς τη να κάτσει και εμποδίζοντάς τη να φύγει. Κατόπιν την έριξε κάτω στο πάτωμα και ξάπλωσε από πάνω της. Τελικά η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να τρέξει προς την πόρτα, όμως ο Κόσμπι της έβαλε τρικλοποδιά, ξανανέβηκε πάνω της καθήμενος στο στομάχι της και προσπαθώντας να ακινητοποιήσει τα χέρια της. Ευτυχώς για την ίδια, κατάφερε να σηκωθεί και να φύγει».

Όταν ο Ρουρκ τη ρώτησε γιατί δεν είπε σε κανέναν αυτό που της συνέβη, εκείνη απάντησε «Ποιος θα με πίστευε. Εκείνος ήταν ένας διάσημος σταρ, εγώ ένα τίποτα». Καταλήγοντας στην ανάρτησή του, ο Ρουρκ έγραψε:

«Ήταν πλούσιος και διάσημος και τώρα είναι απλώς ένας βιαστής που ζει στη ντροπή. Όμως, δεν πιστεύω πως άνθρωποι που έχουν κάνει τόσο φρικτά πράγματα σε τόσους πολλούς ανθρώπους, ζουν με συμπόνια, ενοχή ή ντροπή. Ελπίζω να πέσει από τις σκάλες του σπιτιού του και να σπάσει τον γαμ@@@@ο αυχένα του».