Δυο γονείς συνελήφθησαν στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όταν η σορός του παιδιού τους εντοπίστηκε μέσα στον οικογενειακό καταψύκτη.

Παρά το γεγονός ότι ο καταψύκτης ήταν στο γκαράζ τους, αμφότεροι δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για το γεγονός…

Βρήκαν στον καταψύκτη το πτώμα του παιδιού τους και οι γονείς λένε πως δεν ξέρουν τίποτα

Ο 49χρονος Kassceen Weaver και η 48χρονη Dina D. Weaver κατηγορούνται επειδή έκρυψαν το πτώμα του Eliel Adon Weaver, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν 5 ετών όταν έφυγε από τον κόσμο.

Η αστυνομία έλαβε μια πληροφορία να ψάξει το σπίτι της οικογένειας στις 4 Μαΐου, όταν και ανακάλυψαν τη σορό του παιδιού μέσα στον καταψύκτη του γκαράζ.

Για την ώρα, δεν είναι γνωστό πώς πέθανε το παιδί. Οι Αρχές υποπτεύονται πάντως πως η σορός του τοποθετήθηκε στον καταψύκτη πριν από 2-5 χρόνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WRIC.

Ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Mike Louth, δήλωσε πως ο ιατροδικαστής έπρεπε να φέρει ειδικούς εγκληματολόγους για να βρουν έναν τρόπο να «ξεπαγώσουν τα απομεινάρια» ώστε να μη χαθούν πολύτιμα στοιχεία.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Είναι μια συγκλονιστική υπόθεση», είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Και οι δύο γονείς κατηγορούνται επίσης για μη παροχή βοήθειας στο παιδί. Ο πατέρας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βαριές σωματικές βλάβες σε μια γνωστή του γυναίκα, η αστυνομία αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει περαιτέρω αυτή την υπόθεση.

Αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ως τη δίκη τους…