Αλλαγή τάζει στους Τούρκους ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.

«Η 23η Ιουνίου είναι ίσως μια από τις σημαντικότερες ημέρες στην ιστορία της δημοκρατίας μας. Στις 23 Ιουνίου 2019, εσείς οι Κωνσταντινουπολίτες, που ήθελαν να σας αγνοούν, θάψατε στα βάθη της ιστορίας τη λογική που ήταν αλαζονεία και δεν αναγνώριζε τους κανόνες. Την ημέρα εκείνη μαζί με την Κωνσταντινούπολη ξεσηκώθηκε όλη η Τουρκία και καταδίκασε όσους βάζουν τον εαυτό τους πάνω από το λαό. Οι άνθρωποι, οι αγωνιστές αυτού του τόπου, θα ενωθούν και θα φέρουν τη μεγάλη αλλαγή» τόνισε χαρακτηριστικά με αφορμή τα δύο χρόνια εκλογής του στη δημαρχία.

Από την πλευρά του, ο Ταγίπ Ερντογάν, που βλέπει το κλίμα εναντίον του στην Τουρκία να βαραίνει επικίνδυνα και να διαμορφώνεται υπέρ των δημάρχων Άγκυρας και Κωνσταντινούπολης, σήμανε «συναγερμό». Κάλεσε τους δημάρχους του κόμματός του (ΑΚΡ) στο προεδρικό μέγαρο και τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά, για να κερδίσουν τις καρδιές του κόσμου, ειδάλλως δεν θα κερδηθούν οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές του 2023.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.