Το θάνατο του γιου του, ανακοίνωσε ο βετεράνος παίκτης του NBA, Σκότι Πίπεν, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο Άντρον Πίπεν ήταν μόλις 33 χρόνων και υπέφερε από χρόνιο άσθμα.

«Είμαι συντετριμμένος που μοιράζομαι ότι εχθές, είπα αντίο στον πρωτότοκό μου γιο, Αντρον. Οι δυο μας μοιραστήκαμε την αγάπη για το μπάσκετ και είχαμε αμέτρητες συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι. Ο Αντρον υπέφερε από χρόνιο άσθμα και αν δεν το είχε, πιστεύω πραγματικά ότι θα τα κατάφερνε στο ΝΒΑ. Δεν τον άφησε ποτέ να τον απογοητεύσει – ο Αντρον ήταν θετικός και δούλευε σκληρά και είμαι τόσο περήφανος για τον άνθρωπο που έγινε» έγραψε ο Σκότι Πίπεν.

«Παρακαλώ κρατήστε τη μαμά του, την Κάρεν, και όλη την οικογένεια και τους φίλους του στις σκέψεις και τις προσευχές σας. Μια καλή καρδιά και μια όμορφη ψυχή έφυγαν πολύ σύντομα. Σ ‘αγαπώ, γιε μου, αναπαύσου μέχρι να ξανασυναντηθούμε» κατέληξε στην ανάρτηση του ο Σκότι Πίπεν.

Ο Antron εμφανίστηκε σε τρία παιχνίδια την σεζόν 2008/09 για το Texas A & M-International. Ένας γκαρντ σχεδόν δύο μέτρων που αγωνίστηκε επίσης στο South Georgia Technical College. «Μια ευγενική καρδιά και μια όμορφη ψυχή έφυγαν πολύ νωρίς», έγραψε ο πατέρας του. «Σ ‘αγαπώ, γιέ μου, ξεκουράσουμε μέχρι να ξανασυναντηθούμε».

Ο Πίπεν, έξι φορές πρωταθλητής με τους Σκάγο Μπουλς, είχε οκτώ παιδιά. Η κόρη του Τάιλερ πέθανε εννέα ημέρες μετά τη γέννησή της το 1994. Ένας άλλος γιος, ο Σκότι Πίπεν Τζούνιορ, δήλωσε συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ για το 2021 αυτόν τον μήνα, αλλά άφησε ανοιχτές τις επιλογές του για να επιστρέψει στο Βάντερμπιλτ.