Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ακρόασης που γινόταν μέσω Zoom σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Μίσιγκαν.

Η δικηγόρος του θύματος είπε στον δικαστή ότι είχε πληροφορίες ότι ο θύτης ήταν στο σπίτι του θύματος και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο κατά την ακρόαση και εξέφρασε φόβο για την ασφάλειά της.

Ο δικαστής ζήτησε από τον άνδρα να βγει έξω από το σπίτι και να του δείξει τον αριθμό του σπιτιού που βρισκόταν. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει μπαταρία και λίγα λεπτά μετά άκουσε τους αστυνομικούς να χτυπούν την εξώπορτα!

Με το τσιγάρο στο στόμα και τις χειροπέδες στα χέρια ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν επιτέθηκε στη γυναίκα με τον δικαστή να του λέει: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος είναι στο διπλανό δωμάτιο και πιθανόν εκφοβίζει τον μάρτυρα. Μην πεις τίποτα άλλο. Η εγγύησή σου ακυρώνεται. Σκάβεις τον λάκκο σου. Έχεις φτάσει στον πάτο και συνεχίζεις να σκάβεις» είπε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.