Ζούσε σε μια καλύβα χωρίς θέρμανση ή σύστημα ύδρευσης παρά το γεγονός ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό υπήρχαν τρία εκατομμύρια δολάρια, μετέδωσαν τα αμερικάνικα ΜΜΕ αναφερόμενα σε έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή που ανήκε στην οικογένειά του, στην περιοχή Χάντσον Βάλεϊ της Νέας Υόρκης.

Ο 79χρονος Τζορτζ Κόναϊτ ζούσε μια μοναχική ζωή, σύμφωνα με το περιοδικό Journal News in White Plains. Ο Κόναϊτ είχε αναγκαστεί, πριν από μερικά χρόνια, να πωλήσει 130 στρέμματα εκ των συνολικά 800 που του ανήκαν, προκειμένου να πληρώσει ένα πρόστιμο στην εφορία ύψους 130.000 δολαρίων. Από την πώληση αυτή ο ηλικιωμένος είχε λάβει το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Περιπλανιόταν στο δάσος», δήλωσε ο αστυνόμος Μαρκ Έμα. «Φαίνεται ότι μάζευε και έκοβε μόνος του καυσόξυλα. Είχε ένα και μοναδικό φως. Το σπίτι του ήταν άνω κάτω. Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο».

Ο δικηγόρος του Κόναϊτ, Τόμας Ο’Κόνελ, δήλωσε ότι ο πελάτης του και οι δύο αδελφές του, οι οποίες είχαν πεθάνει μερικά χρόνια πριν, ζούσαν σε αυτό το κτήμα και δεν είχαν δουλέψει ποτέ. Όποτε χρειάζονταν χρήματα πωλούσαν και ένα μέρος της ιδιόκτητης περιοχής.

«Ήθελαν να μείνουν εκεί γιατί απολάμβαναν αυτόν τον τρόπο ζωής, της απομόνωσης και να περιβάλλονται από δέντρα και ελάφια και να κάνουν βόλτες στην περιοχή», δήλωσε ο Ο’ Κόνελ. «Η μόνη τους υποχρέωση ήταν οι φόροι… Δεν ήθελαν να ασχολούνται με την κυβέρνηση. Απλά δεν ήταν συνεπείς στην αποπληρωμή των φόρων», είπε.

Ο Ο’ Κόνελ δήλωσε ότι ο Κόναϊτ δεν είχε επισκεφτεί ποτέ του οδοντίατρο και δεν είχε τηλέφωνο έως πρόσφατα όταν ο ίδιος τον είχε πείσει να αγοράσει ένα κινητό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.