Το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα της Κύπρου.

O σύζυγος της 65χρονης Γερμανίδας τουρίστριας που ήταν επίσης σε απομόνωση στο γενικό νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, ανέβασε σήμερα πυρετό και το νέο τεστ που του έγινε για κορονοϊό ήταν θετικό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι ο σύζυγος της 65χρονης, του πρώτου κρούσματος, είχε τεθεί προληπτικά σε απομόνωση κι αυτός και τα τεστ που του είχαν γίνει μέχρι χθες ήταν αρνητικά.

Σήμερα όμως ανέβασε πυρετό και το τεστ ήταν θετικό. Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα στα κατεχόμενα. Η κατάσταση υγείας της 65χρονης που εδώ και 4 ημέρες είναι σε απομόνωση στον ειδικό χώρο του γενικού νοσοκομείου της κατεχόμενης Λευκωσίας, είναι σταθερή.

Έξι νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ρωσία

Έξι νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού καταγράφηκαν στην Ρωσία το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανακοίνωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού.

Τα τέσσερα κρούσματα βρίσκονται στην Μόσχα, ένα κρούσμα στην περιοχή του Κρασνοντάρ και ένας στο Καλίνινγκραντ, αναφέρει το Κέντρο επιχειρήσεων, επισημαίνοντας ότι στα 34 ανήλθε ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.