Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου νεαρής πρώην παίκτρια του The Voice της Αμερικής. Η 33χρονη Janice Freeman που ξεχώρισε στο talent show με τη φωνή της από την ομάδα της Μάιλι Σάιρους στην 13 σεζόν του Voice, πέθανε ξαφνικά στο σπίτι της. Η είδηση του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από το TMZ, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βρισκόταν στο σπίτι της στην Pasadena της California με τον σύζυγό της, όταν άρχισε να παραπονιέται ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει».

Ο σύζυγός της της κάλεσε βοήθεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τραγουδίστρια είχε θρόμβους στο αίμα της, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην καρδιά, με συνέπεια τον θάνατό της. Η Janice είχε δώσει και μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, από την οποία είχε βγει νικήτρια.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε στη θλίψη στον κόσμο που την γνώρισε και αγάπησε, μέσα από το show. Η Μάιλι Σάιρους, η οποία υπήρξε η κόουτς της Janice δεν έχει στα σταματήσει να κάνει αναρτήσεις για εκείνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

WE CAN feel your spirit baby. I love you @janicefreeman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Στο πρώτο της post που ήταν μία εμφάνιση της Janice από το Voice, μεταξύ άλλων έγραφε πόσο καλός χαρακτήρας ήταν και πόσο επαγγελματίας. Στη συνέχεια ανέβασε βίντεο από εμφανίσεις της πρώην παίκτριάς της, ενώ σε ένα από αυτά υπόσχεται στη συνεργάτιδά της που έφυγε από τη ζωή, πως θα προσέχει το μικρό της κοριτσάκι, τη μητέρα της και τον σύζυγό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

To hug you one more time @janicefreeman …. I made a promise to you here on earth and will keep that promise as you watch from heaven . To take care of your precious little girl , my baby sister . To shine light on your husband and mother when days are dark ! I love you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις