Μια απλή μέρα για τους περήφανους γονείς Carlos και Patty Hernandez από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ είναι τουλάχιστον πυρετώδης.

Αν και δεν θα άλλαζαν την οικογενειακή τους κατάσταση για κανέναν λόγο!

Η 35χρονη μητέρα με τα 8 κορίτσια και τα 5 αγόρια, μεταξύ αυτών και τρία ζεύγη διδύμων, θέλει ακόμα περισσότερα μάλιστα, παρά το γεγονός ότι πέρασε την τελευταία δεκαετία σε ενδιαφέρουσα. Γέννησε 13 παιδιά από το 2008-2018 και πλέον είναι έγκυος στο 14ο.

Πώς είναι όμως οικονομικά η ζωή τους; Δύσκολη, για να το πούμε κομψά. Ο μπαμπάς χρειάζεται 350 ευρώ σε κάθε επίσκεψή του στο μανάβικο, η οικογένεια έχει δύο ψυγεία για να χωράνε τα τρόφιμα και καταναλώνει πάνω από 26 λίτρα γάλατος και 50 πάνες τη βδομάδα.

Ο Carlos μεγάλωσε κι αυτός σε μια οικογένεια με 12 παιδιά και εργάζεται ως καθαριστής για να μπορεί να μεγαλώνει τα παιδιά του. Η μέρα αρχίζει για το αντρόγυνο στην κουζίνα, ετοιμάζοντας πρωινό για όλους, και μετά βλέπουν το σχολικό να παίρνει τα μεγαλύτερα παιδιά, αφήνοντας τη μητέρα να προσέχει τα υπόλοιπα και να κάνει τις δουλειές του νοικοκυριού.

Η μέρα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της στο γιγάντιο τραπέζι με τις 16 καρέκλες όπου σερβίρεται το δείπνο και όλοι πάνε στα κρεβάτια τους κατά τις 8:30 το βράδυ. Η οικογένεια προσπαθεί να εξοικονομήσει λεφτά για να πάρει πουλμανάκι, καθώς δεν μπορούν να μετακινηθούν αλλιώς όλοι μαζί…