Τα πνεύματα, οι απόκοσμες μορφές και τα φαντάσματα που ο κόσμος βλέπει ή νομίζει ότι βλέπει είναι από τα πιο αγαπητά θέματα στον κόσμο του ίντερνετ. Και όταν υπάρξει και «καταγραφή» σε βίντεο, τότε η είδηση γίνεται άμεσα viral.

Σε κάθε περίπτωση, μία γυναίκα από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, ακόμα να ξεπεράσει τον τρόμο από αυτό που ισχυρίζεται να έχει καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει η Daily Record, η Λόρι Σίμονς μόλις είχε ξυπνήσει, ενώ ήταν μόνη της στο σπίτι της, και μιλούσε με τη φίλη της Σάνα Τόμας στην εφαρμογή Marco Polο, στην οποία γράφεις video και δέχεσαι απαντήσεις σε real time.

Όταν συνειδητοποίησε ότι την ώρα που μιλούσε κάτι «εμφανίστηκε» στην πλάτη της πάγωσε. Η κολλητή της επίσης παραξενεύτηκε και τη ρώτησε αν είναι μόνη στο σπίτι και της ζήτησε να δει ξανά αυτό που είχε τραβήξει.

Όταν ξαναέπαιξε το βίντεο από την κλήση τρόμαξε τόσο που δεν κοιμήθηκε σπίτι της, ενώ το επόμενο πρωί έκανε αγιασμό στο χώρο.

«Το πρόσωπο της φίλης μου έδειχνε τρομαγμένο και ξαφνικά σοβάρεψε. Μένω μόνη και κοίταξα τριγύρω όταν μου το είπε, καθώς ο τρόπος της με πανικόβαλε. Είδε το video και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Είχα πολλές εμπειρίες μεταφυσικών φαινομένων στη ζωή μου, αλλά τίποτα σαν και αυτό», είπε η 47χρόνη.

Συμπλήρωσε ότι «πιστεύω ότι ήταν το πνεύμα ενός αγοριού 13ων και 14ων ετών, όμως κάποιοι μου είπαν ότι μπορεί να είναι εξωγήινος».