Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία των 6 ετών απολαμβάνουν το παιχνίδι με τους συνομήλικούς τους και τους αρέσει να μένουν ξύπνια ως αργά. Εξαίρεση αποτελεί η 6χρονη Amber Jacobs που είναι φαν του Ozzy Osbourne, απολαμβάνει να παίζει τους ροκ δίσκους της και έχει βάλει πλώρη να γίνει η νεότερη DJ στον κόσμο.

Τίτλος που θα της δοθεί αυτό το μήνα από τα Ρεκόρ Γκίνες.

Η μικρή DJ AJ από τη Βρετανία παίζει μουσική εδώ και έξι μήνες στον ιντερνετικό σταθμό TBFM Online μαζί με τον μπαμπά της, τον Steve.

«Μου αρέσει να παίζω τα αγαπημένα μου τραγούδια και να ακούω τις μπάντες που αγαπώ», λέει το κοριτσάκι. «Μου αρέσει να έχω τον έλεγχο της κονσόλας και να παίζω. Βάζω ροκ μουσική, μου αρέσει περισσότερο από ότιδήποτε βγαίνει στο ‘X Factor’», προσθέτει.

Η μικρή Amber έχει τη δική της συμμετοχή στην εκπομπή του μπαμπά της. Αναλαμβάνει τη μουσική και παίζει τα τραγούδια που θέλει εκείνη.

«Άρχισε πριν από έξι μήνες. Δούλευα στο σταθμό και εκείνη καθόταν μαζί μου και ήθελε να συμμετάσχει. Άρχισα να την αφήνω να βοηθά και τώρα έχει το δικό της μισάωρο», είπε ο περήφανος μπαμπάς της.

«Εκείνη την ώρα έχει τον πλήρη έλεγχο. Επιλέγει τη μουσική, προλογίζει τα τραγούδια και μιλά ανάμεσά τους. Περισσότερο μιλά για θέματα μουσικής, τα αγαπημένα της συγκροτήματα και για τα πράγματα που έκανε στο σχολείο με τους φίλους της. Έχουμε ακροατές από τη Σκανδιναβία, την Αυστραλία και την Αμερική».

Δείτε τις φωτογραφίες και ακούστε το ηχητικό