Η Γκρέις ήταν ένα πολλά υποσχόμενο στέλεχος στην Bank of America, όταν άρχισε να νιώθει μουδιάσματα στα άκρα της. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η 28χρονη κοπέλα είχε έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τρόπος να αφαιρέσουν τον όγκο χωρίς να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στην Γκρέις. Ήταν καταδικασμένη να πεθάνει ή να ζήσει σε κατάσταση «φυτού».

Πολύ γρήγορα, η κοπέλα παρέλυσε εντελώς. Την κρατούσε στη ζωή ένας αναπνευστήρας. Η ίδια δεν ήθελε να ζήσει άλλο και, παρά την κατάστασή της, είχε το κουράγιο να διεκδικήσει δικαστικά το δικαίωμά της στην ευθανασία, παρόλο που οι γονείς της δεν ήθελαν να την αφήσουν να φύγει.

Το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ της Γκρέις. Ωστόσο, την ημέρα που επρόκειτο να της αφαιρέσουν τον αναπνευστήρα, η 28χρονη άλλαξε γνώμη και είπε ότι αποφάσισε να ζήσει για όσο διάστημα της έχει απομείνει.

Ο γιατρός την ρώτησε αν το κάνει για να συμφιλιωθεί με τους γονείς της. Η Γκρέις, είπε: «το κάνω για να συμφιλιωθώ με τον Θεό».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η νεαρή κοπέλα έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής και παρόλο που είναι τελείως παράλυτη, θέλει να ζήσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.