Ένας 18χρονος αναγκάστηκε να παραδοθεί στην αστυνομία όταν είδε τη φωτογραφία του να φιγουράρει στα δελτία ειδήσεων.

Και βρέθηκε να απασχολεί τον Τύπο λόγω του ότι όπως ανέφερε η αστυνομία επιδόθηκε σε άσεμνες πράξεις μέσα στο μετρό παρενοχλώντας σεξουαλικά μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τις αρχές, το πρωί της 1ης Οκτωβρίου, σε ώρα αιχμής, με τον κόσμο να πηγαίνει στη δουλειά, ο Ibrahim Mehsin μπήκε στο βαγόνι του μετρό στο Μανχάταν και πήγε και στάθηκε πίσω από μια 28χρονη γυναίκα που προφανώς του «γυάλισε».

Άρχισε να αυνανίζεται και δύο στάσεις αργότερα, η κοπέλα διαπίστωσε ότι ο νεαρός σάτυρος είχε εκσπερματώσει στα οπίσθιά της και στο σακίδιο που είχε μαζί της!

Η γυναίκα ανέφερε το γεγονός στους υπεύθυνους ασφάλειας, ωστόσο ο 18χρονος είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Μετά από μέρες η αστυνομία, αφού μελέτησε βίντεο από το κύκλωμα ασφάλειας του μετρό, ταυτοποίησε τον νεαρό και έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά του και τη φωτογραφία του.

Ο 18χρονος, που είναι κάτοικος του Kingsbridge Heights, μιας εργατικής γειτονιάς του Μπρονξ, τρόμαξε όταν είδε την φωτογραφία του να «παίζει» στις ειδήσεις και έτσι χθες Δευτέρα πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε. Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και περιμένει να δικαστεί.