Η Κέλι Τσάιλντς ήταν παχουλή από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Ωστόσο, η ανεξέλεγκτη κατανάλωση λιπαρών και η γέννηση των τριών παιδιών της την έφερε σε ένα τραγικό σημείο: στα 27 της χρόνια είχε φθάσει να ζυγίζει σχεδόν 160 κιλά!

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο όταν η νεαρή Βρετανίδα δυσκολευόταν πλέον να ανεβεί ακόμη και λίγα σκαλιά και δεν έβρισκε ρούχα για να βγει από το σπίτι.

Τότε αποφάσισε να κάνει πολύ αυστηρή δίαιτα. Η προσπάθειά της απέδωσε καρπούς. Η Κέλι έχασε συνολικά 77 κιλά και το βάρος της έπεσε στα 87.

Ωστόσο, η μεγάλη απώλεια βάρους είχε μια παρενέργεια: η Κέλι έχασε το λίπος αλλά το δέρμα που περίσσευε κρεμόταν πλέον σαν ζύμη στο σώμα της.

Η ίδια δηλώνει απελπισμένη και παραδέχεται ότι δεν αντέχει να βλέπει το σώμα της στον καθρέφτη. Η κατάσταση θα μπορούσε να διορθωθεί με πλαστική επέμβαση, αλλά η Κέλι δεν διαθέτει τα χρήματα που απαιτούνται.

Η 31χρονη μητέρα δεν διστάζει να πει ότι ήταν πιο ευτυχισμένη όταν ήταν παχιά!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.