Στάβλος αξίας… 320.000 ευρώ

Φωτογραφίες από το «κελεπούρι» στο Λονδίνο


ΚΟΣΜΟΣ
13:58
26/04/2012
Στάβλος αξίας… 320.000 ευρώ
2
loading

Εκ πρώτης όψεως μάλλον δεν σας γεμίζει το μάτι. Όμως αυτή η «καλύβα» στη Βρετανία που θυμίζει κοντέινερ αλλά έχει και κάποιες ανέσεις βγαίνει προς πώληση έναντι τιμήματος 318.500 ευρώ περίπου.

Μάλλον ο πωλητής τολμά να ζητήσει την τιμή αυτή λόγω της περιοχής όπου βρίσκεται η «καλύβα», στο ανερχόμενο Highgate όπου πρόσφατα αγόρασαν ακίνητα οι Kate Moss και Jude Law.

Οι μεσίτες τη χαρακτήρισαν «ασυνήθιστη ιδιοκτησία» και έχουν προφανώς δίκιο. Αλλά η τιμή πώλησης που έχει τεθεί είναι σχεδόν δέκα φορές πάνω από το μέσο μισθό στο Λονδίνο ενώ ο νέος ιδιοκτήτης θα μπορεί να περνά εκεί μόνο δύο νύχτες την εβδομάδα λόγω μίας ρήτρας στο συμβόλαιο.

Η καλύβα έχει εμβαδό μικρότερο από 24 τετραγωνικά μέτρα και ήταν παλιά στάβλος, αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει περιορισμός στο πόσες μέρες μπορεί κανείς να κοιμηθεί εκεί.

«Είναι μία καλή αγορά, ενδιαφέρθηκαν καλλιτέχνες που ήθελαν να το κάνουν στούντιο, θα έκανε και για κάποιον που βρίσκεται στο Λονδίνο μόνο για μικρά διαστήματα», είπε ο μεσίτης που έχει αναλάβει την πώλησή του.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar atso

    θα την αγορασω για τα αλογα μου και τα προβατα που εχω μπεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεε

  2. avatar Γάτος

    εεεεεεεεε........... όχι και 320.000 ευρώ για σταύλο......
    πόσο στόκος πρέπει να είσαι..........

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει