Εξακόσια δενδρύλλια μαριχουάνας ανακάλυψε η σλοβενική αστυνομία στο κτήμα της 64χρονης αντιδημάρχου της πόλης Μίρνα, στην ανατολική Σλοβενία, Μπάριτσα Κράλιεφσκι, η οποία, όμως, ενοχοποίησε τον πρώην σύντροφό της.

Μπορεί η αστυνομία από το Μάριμπορ και το Νόβο Μέστο να προχώρησε σε έρευνες στην περιοχή, αλλά να μην κάνει ανακοινώσεις, όμως δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντέλο» της Λιουμπλιάνας κάνει αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το εργαστήριο λειτουργούσε με ηλεκτρικό ρεύμα μέσω του μετρητή του σπιτιού και γι αυτό ο μηνιαίος λογαριασμός κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έφτασε τα 800 ευρώ.

Η Μπάριτσα Κράλιεφσκι, συνταξιούχος δασκάλα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα «Ντολένισκι λιστ» τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Κατηγόρησε δε τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο εξακολουθεί να συγκατοικεί.

Η 64χρονη αντιδήμαρχος υπέβαλε την παραίτησή της στο δήμαρχο Ντούσαν Σκέρμπις, ο οποίος την απέρριψε. Η Μπάριτσα Κράλιεφσκι έχει διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Μίρνα και στήριξε σθεναρά το διαχωρισμό του δήμου από το μεγαλύτερο δήμο Τρέμπνιε που υλοποιήθηκε με την εκλογή δημάρχου τον Απρίλιο του 2011, όταν η ίδια ορίστηκε αντιδήμαρχος.