Η 44χρονη Tina Brown και η 10χρονη Shakira, μητέρα και κόρη, κάνουν τα πάντα μαζί και γι’ αυτό τις έχουν χαρακτηρίσει «Ab Fab mum and daughter of Walsall».

Τώρα σχεδιάζουν την εμφάνισή της στον χορό του σχολείου και η Tina λέει πως είναι έτοιμη να ξοδέψει όσα λεφτά χρειαστούν για τη μεγάλη μέρα της κόρης της, ώστε το φόρεμά της και η τιάρα της να είναι εντυπωσιακά.

Η 44χρονη ετοιμάζεται να δώσει πάνω από 3000 ευρώ για την εμφάνιση της κόρης της στο χορό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει η ίδια να κάνει αιματηρές οικονομίες σε άλλες ανάγκες.

«Αν πρέπει να μου λείψει κάτι για να πάει εκείνη με το φόρεμα την τιάρα και τα παπούτσια της και να είναι ονειρεμένη η εμφάνισή της, θα το κάνω», δηλώνει στη Daily Mail, «δικά μου είναι τα λεφτά και δεν το κάνω αυτό κάθε μέρα, οπότε εγώ αποφασίζω πώς θα τα ξοδέψω».

Πιστεύει πως έτσι θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή της πριν αρχίσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κι έτσι αξίζει κάθε σεντ που θα ξοδέψει.

«Όλες οι μαμάδες θέλουν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο σαν αυτό για τις κόρες τους», σημειώνει, «δεν με νοιάζει αν ο κόσμος με χαρακτηρίζει ‘mumzilla’ ή τη Shakira κακομαθημένη, είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου. Οι απόψεις των άλλων ανθρώπων δεν με απασχολούν επειδή ξέρω την αλήθεια, είναι μια γιορτή και θέλω να βοηθήσω την κόρη μου να τελειώσει το δημοτικό ευτυχισμένη και να αρχίσει το γυμνάσιο με αυτοπεποίθηση και χαρούμενη για τον εαυτό της».

opeiie2 opeiie3 opeiie4 opeiie5 opeiie6 opeiie1