Φορούν μάσκες και μεταμορφώνονται σε γυναικείες κούκλες

Οι φετιχιστές που δημιουργούν φανταστικούς χαρακτήρες


ΚΟΣΜΟΣ
12:50
25/04/2016
Φορούν μάσκες και μεταμορφώνονται σε γυναικείες κούκλες
1
loading

Το 2003, ο Daniel Handal εργαζόταν πάνω σε ένα πρότζεκτ σχετικά με τις ρεαλιστικές «κούκλες του σεξ». Τα επόμενα χρόνια, ο φωτογράφος γνώρισε τη συνάδελφό του Elena Dorfman, η οποία όχι μόνο ασχολούνταν με ένα παρόμοιο θέμα, αλλά είχε εκδώσει και σχετικό βιβλίο.

Έτσι ο Handal πήρε την απόφαση να ασχοληθεί εκτενέστερα με το θέμα και στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε μπροστά από μια κοινότητα αποτελούμενη, κυρίως, από άντρες, που τους άρεσε να φορούν μάσκες από λάτεξ και μεταμορφώνονταν σε... ζωντανές κούκλες. Ο φωτογράφος δηλώνει ότι αυτοί που έχουν το συγκεκριμένο φετίχ δημιουργούν μια σειρά από alter egos και υποτιθέμενους φανταστικούς χαρακτήρες».

Το μεγαλύτερο μέρος του πρότζεκτ, προέρχεται από το ετήσιο Rubber Doll World Rendezvous, ένα είδος συνεδρίου του είδους. Πάντως, όπως εξομολογείται, προκειμένου να δημιουργήσει τη σειρά του και να καταγράψει τα μέλη της κοινότητας, έπρεπε να «μεταμφιεστεί» και εκείνος. «Αυτό με δυσκόλεψε αρκετά. Έπρεπε να κοιτάω το φακό, μέσα από τη μικρή τρύπα της μάσκας μου... Ένας αρκετά συναρπαστικός τρόπος να βγάζεις φωτογραφίες».

dnasdah2 dnasdah3 dnasdah4 dnasdah5 dnasdah6 dnasdah7 dnasdah8

dnasdah1

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γκιοζης Καρας

    Αυτα βρισκει κανεις
    στον πατο της ψυχης!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει