Ο υπουργός Εξωτερικών του Ομάν δήλωσε ότι η κυβέρνησή του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη λύσης στη συριακή κρίση κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ στη Δαμασκό νωρίτερα σήμερα, όπως μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Γιούσουφ μπιν Αλάουι και ο Άσαντ συζήτησαν ιδέες που έχουν τεθεί από χώρες της περιοχής και σε ευρύτερο διεθνές επίπεδο που θα μπορούσαν να συμβάλουν να διευθετηθεί η κρίση στη Συρία, ανέφερε το SANA.

Ο Αλάουι τόνισε τη σημασία που αποδίδει στην ενότητα και στη σταθερότητα της Συρίας και πρόσθεσε ότι η χώρα του «συνεχίζει να καταβάλλει όλες τις προσπάθειες που είναι δυνατές για να βοηθήσει στην εξεύρεση μιας λύσης στην κρίση στη Συρία», κατά την ίδια πηγή.

Ο Άσαντ από την πλευρά του επέμεινε στο ότι η «εξάλειψη της τρομοκρατίας» θα συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της όποιας πολιτικής διαδικασίας στη χώρα, πρόσθεσε το SANA.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.