Έξω φρενών έγινε ο άνδρας που τράβηξε βίντεο τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να πηγαίνουν για ψώνια, λίγες μέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε για την επεξεργασμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας.

Ο 40χρονος Nelson Silva μίλησε στην The Sun και τόνισε ότι απορεί με όσα άτομα θεωρούν ψεύτικο το βίντεο και αναπαράγουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, όπως ότι χρησιμοποιήθηκε σωσίας ή πως δεν γυρίστηκε ποτέ το οπτικοακουστικό ντοκουμέντο.

«Τους είδα με τα μάτια μου», είπε για τη βόλτα του πριγκιπικού ζεύγους στο κατάστημα Farm Shop του Ουίνδσορ και πρόσθεσε πως στο βίντεο «φαίνεται ξεκάθαρα αυτή».

«Δεν είμαι τόσο σοκαρισμένος που συνεχίζονται αυτά τα σχόλια, απλώς έχω μπερδευτεί πώς ακριβώς μπορούν να έχουν βάση. Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον Ουίλιαμ. Τους είδα με τα μάτια μου. Ήταν και οι δύο εντελώς χαλαροί. Μπορούν κάποιοι να ισχυριστούν ότι “έστησα” αυτό το βίντεο; Ότι έβαλα μια ψεύτικη Κέιτ; Τι άλλο χρειάζεστε για να πειστείτε; Είναι γελοίο», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «είχα περίπου 40 λεπτά στη διάθεσή μου κι έτσι αποφάσισα να κάνω κάποιες αγορές. Μπήκα στο μαγαζί και στην αρχή παρατήρησα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στον πάγκο με τα ψωμιά. Τότε είδα την Κέιτ να γυρίζει ελαφρά το κεφάλι της και είπα: “Α, την ξέρω”. Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και στάθηκα πίσω τους. Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό έδειχνε έκπληκτο».

«Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν πραγματικά μια ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία στέλνοντάς τους στο WhatsApp», ανέφερε στη συνέχεια ο Nelson Silva.