Δημόσια εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλεντον λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας της και οι δημοσιογράφοι την κατέγραψαν να πηγαίνει για ψώνια μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η The Sun δημοσίευσε σχετικό βίντεο και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήγε μαζί με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ.

Σημειώνεται, ότι τον τελευταίο καιρό επικρατεί ένα πέπλο μυστηρίου για την κατάσταση της υγείας της, μετά την επέμβαση που έπρεπε να υποβληθεί. Μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο, ξεκίνησαν να αναπαράγονται αρκετές θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της.

Ακολουθούν ορισμένες ενδεικτικές θεωρίες:

Διαζύγιο με τον Ουίλιαμ

Πολλοί παρατήρησαν ότι στην επίμαχη φωτογραφία η πριγκίπισσα δεν φορούσε βέρα και αποφάνθηκαν ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ περνάει κρίση. Άλλοι πάλι ισχυρίστηκαν ότι το ζεύγος έχει ήδη χωρίσει

Θύμα κακοποίησης

Ορισμένοι πάλι υποστήριξαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Ουίλιαμ και γι’ αυτό τον λόγο το παλάτι αποφάσισε να την κρύψει.

Επέμβαση για ανόρθωση γλουτών

Κάποιες ιστοσελίδες της Μεγάλης Βρετανίας έγραψαν ότι η Κέιτ ταξίδεψε κρυφά στη Βραζιλία για να υποβληθεί σε επέμβαση για ανόρθωση γλουτών

Διατροφική διαταραχή

Άλλοι πάλι αναρωτήθηκαν αν αυτό που στ’ αλήθεια συμβαίνει με την Κέιτ είναι ότι πάσχει από σοβαρή διατροφική διαταραχή, όπως νευρική ανορεξία ή βουλιμία.

Μακάβριο σενάριο

Και αυτό είναι το πιο ακραίο συνωμοσιολογικό σενάριο. Υπήρξαν κάποιοι που «αποκάλυψαν» ότι η πριγκίπισσα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα ενώ άλλοι «ανακοίνωσαν» ότι είναι νεκρή. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να πουν ότι στις πρόσφατες φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται δίπλα στη μητέρα ή τον σύζυγό της δεν είναι η Κέιτ αλλά μια σωσίας της ή η αδερφή της η Πίπα.