Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις εκτός αν… ανακαλείται. Πολλά πρακτορεία, όπως το Reuters, το Associated Press, το Getty και το Γαλλικό Πρακτορείο, απέσυραν φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας που κυκλοφόρησε την Κυριακή και απεικονίζει την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά της, λόγω φόβου ότι έχει υποστεί «επεξεργασία».

Μια «σημαντική ανακοίνωση» που φέρεται να κυκλοφόρησε από το AP αναφέρει: «Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

Πηγές είπαν στη «Mirror» την Κυριακή ότι τα φωτογραφικά πρακτορεία εκτιμούν ότι η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, έχει αλλοιωθεί. Οι τεχνικοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να επισημάνουν ότι το ένα χέρι της Σάρλοτ φαίνεται να λείπει, η Μίντλετον δεν φοράει τη βέρα της και τα χέρια της φαίνεται να είναι πολύ μακριά για να μπορεί να αγκαλιάζει τα παιδιά της.

«Σας ευχαριστώ για τις συγκινητικές σας ευχές και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, αναφερόμενη στην ανησυχία γύρω από τις υποψίες για το πού βρίσκεται η Μίντλετον. «Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή της Μητέρας», έγραψε η Μίντλετον, όπως μεταδίδει η New York Post.

Η πριγκίπισσα συνεχίζει να μένει μακριά από τα φώτα της διασημότητας, καθώς αναρρώνει μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.