Ο μέσος άνθρωπος θα γίνει έξαλλος αν μάθει ότι τον απάτησε το άλλο του μισό, αλλά μια γυναίκα όχι μόνο συγχώρεσε τον σύζυγο, αλλά πρότεινε στην ερωμένη του να παντρευτεί τον άνδρα και να μετακομίσει μαζί τους.

Η απίστευτη ιστορία αφορά τη Yazzy Naoki Williams όταν ανακάλυψε ότι ο Tyquan Kennedy την απατούσε με τη Cece Sampson. Όπως ανέφερε, ο μόνος λόγος που δεν του θύμωσε, είναι γιατί πάντα ονειρεύονταν να έχει μια μεγάλη οικογένεια. Έτσι, πρότεινε στον άνδρα να παντρευτεί τη γυναίκα και να μένουν όλοι μαζί, παρά να χωρίσουν ή να συνεχίσει να πηγαίνει με άλλες κρυφά.

«Της ζήτησα να μετακομίσει στο σπίτι μας. Ξέρω είναι τρελό, αλλά πάντα μου άρεσε η ιδέα μιας μεγάλης οικογένειας», είπε η Yazzy, σύμφωνα με την The Sun.

Τελικά, οργάνωσαν τον γάμο με τέτοιο τρόπο που θα παντρεύονταν ταυτόχρονα τον άνδρα και οι δύο γυναίκες, ενώ το μυστήριο έγινε σε εκκλησία που επιτρέπει την πολυσυντροφικότητα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ένωση είναι άτυπη και όχι επίσημη, απαγορεύτεται η πολυγαμία.

Πλέον, το ασυνήθιστο ζευγάρι διατηρεί λογαριασμό στα social media, όπου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή, ενώ σχεδιάζει το κοινό τους μέλλον.