Μόνιμο στόχο αρνητικής κριτικής στο διαδίκτυο αποτελεί μια νεαρή γυναίκα που βρήκε τον έρωτα σε έναν 75χρονο που γνώρισε σε φιλανθρωπική εκδήλωση, γιατί έχουν 46 χρόνια διαφοράς ηλικίας.

Η 29χρονη Fabienne Laferrière βρίσκεται σε σχέση με τον 75χρονο Denis, τον οποίο γνώρισε τυχαία πριν από τέσσερα χρόνια, ανέφερε η The Sun. Συγκεκριμένα, η Fabienne ήταν κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση που αφορούσε τα άπορα παιδιά και αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον του Denis, που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους.

Τότε, την πλησίασε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε και της έδωσε τον αριθμό του. «Ποτέ δεν περίμενα να τον καλέσω πίσω, αλλά κάτι έκανε το κλικ μέσα μου», είπε η 29χρονη, με τον 75χρονο να αναφέρει ότι «πάντα μου άρεσαν οι νεαρές γυναίκες. Τα τελευταία 22 χρόνια έβγαινα αποκλειστικά με αρκετά μικρότερες».

@fabiennelaferriere

On soir ce soir 🥂! Aimez-vous notre look de sortie?

♬ original sound – Fabienne laferrière

Πλέον, είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ κάνουν τα πάντα μαζί, όπως να ανεβάζουν συχνά βίντεο στα social media. Εντούτοις, αποτελούν μόνιμο στόχο αρνητικής κριτικής, λόγω της διαφοράς ηλικίας τους.

«Θα μπορούσε να είναι παππούς σου» και «περιμένεις να πεθάνει για να πάρεις την περιουσία», είναι μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.

Υπάρχουν όμως και ορισμένα άτομα που εγκρίνουν τη σχέση τους, ενώ η 29χρονη τονίζει πως «μόνο αγάπη λαμβάνω από εκείνον, όχι χρήματα».