Μια γυναίκα ισχυρίστηκε πως κέρδισε τον σύζυγό της σε διαδικτυακή κλήρωση και σκόπευαν να χωρίσουν, γιατί δεν ένιωθε κάτι για εκείνον, όμως τελικά τον ερωτεύτηκε και πλέον είναι τρία χρόνια μαζί.

Όλα ξεκίνησαν το 2021 και συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν του Αγίου Βαλεντίνου, ανέφερε η The Sun. Τότε, ο 26χρονος TikToker Gunnar Michels δημοσίευσε ένα βίντεο και ζητούσε μια γυναίκα να τον παντρευτεί, ενώ ο ίδιος θα κάλυπτε όλα τα κόστη. Η συνομήλικη του Danielle Gross έστειλε αίτηση για πλάκα και χωρίς ελπίδες, μόνο και μόνο, επειδή πάντα ήθελε «να παντρευτεί με ανόητο τρόπο».

Ο Gunnar την ξεχώρισε και συναντήθηκαν στο Λος Άντζελες, με εκείνον να πέφτει στα γόνατα κρατώντας στο ένα χέρι ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και στο άλλο το δαχτυλίδι για την πρόταση γάμου. Το εφήμερο ζευγάρι παντρεύτηκε ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και συμφώνησαν να περνούσαν μια εβδομάδα μαζί ως «μήνα του μέλιτος», ενώ στη συνέχεια θα κατέθεταν τα χαρτιά για το διαζύγιο.

Ωστόσο, ήρθαν κοντά και αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία, μέχρι που ερωτεύτηκαν και πλέον είναι ακόμη μαζί. «Το αρχικό σχέδιο ήταν να χωρίσουμε μετά από μια εβδομάδα, οπότε πραγματικά δεν ασκήσαμε καθόλου πίεση στη σχέση. Δεν είχαμε καμία εξωτερική επιρροή από τους φίλους και την οικογένειά μας, που σημαίνει ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί για να φυτέψει σπόρους αμφιβολίας για το άλλο άτομο», είπε η Danielle.

Μάλιστα, σημείωσε ότι της έκανε εντύπωση το γεγονός πως είναι τόσο διαφορετικοί άνθρωποι, που ποτέ δεν θα μιλούσαν αν γνωρίζονταν υπό άλλες περιστάσεις. «Έχουμε τελείως άλλα ενδιαφέροντα και δεν θα τον πλησίαζα, αλλά και ούτε εκείνος θα μιλούσε σε εμένα. Τα έφερε η ζωή όμως με τέτοιο τρόπο, που είμαστε μαζί», είπε η 26χρονη.

Πλέον, ο γάμος τους έχει γίνει viral στα social media, με αρκετούς να τονίζουν πως «η ζωή είναι ένα παιχνίδι» και ότι «τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις».

@danielleandgunnar

Sometimes they just need a liiiittle ✨motivation✨ 🐈‍⬛😇 #couplegoals #coupleskits

♬ original sound – Danielle & Gunnar