Η εύρεση του τέλειου χρώματος μαλλιών για τον τόνο του δέρματός σας, τη διάθεσή σας και τη συνολική αισθητική σας μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Και μην ξεχνάτε ότι το χρώμα των μαλλιών, για τις περισσότερες γυναίκες, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε για να εκφραστούμε.

Και ένα από τα χρώματα στα μαλλιά που το 2023 αποτελεί τάση είναι το σκούρο μελί -ο τέλειος συνδυασμός, σύμφωνα με το thelist.com, ξανθού και μελαχρινού, το οποίο στις περισσότερες δείχνει εντελώς φυσικό. Επιπλέον, επιτρέπει στην αναποφασιστικότητά σας να κερδίσει, επειδή δεν χρειάζεται να επιλέξετε το ένα χρώμα έναντι του άλλου.

Σε ποιες τόνους δέρματος ταιριάζει το σκούρο μελί

Μπιγιονσέ

Η επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιών για τον τόνο του δέρματός σας μπορεί να είναι εκφοβιστική. Αλλά, σε αντίθεση με πολλά χρώματα μαλλιών, το υπέροχο με το σκούρο μέλι είναι ότι σχεδόν όλες μπορούν να το υιοθετήσουν λόγω της φυσικής του ζεστασιάς και να ταιριάξει εξίοσου σε ψυχρούς όσο και σε θερμούς τόνους δέρματος. Για παράδειγμα από τη βασίλισσα Beyoncé μέχρι τη fashionista Tyra Banks, υπάρχουν τόσες πολλές διασημότητες με σκούρους τόνους που παίζουν με το σκούρο μελί look.

Καυκάσιες, ασιατικές και λατινοαμερικάνικες celebrities έχουν, επίσης, φορέσει με επιτυχία το σκούρο μελί χρώμα. Η Jennifer Lopez, η Jennifer Lawrence και η Jamie Chung είναι μερικές μόνο από αυτές που έχουν επιλέξει, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, το συγκεκριμένο χρώμα για τα μαλλιά τους.

Γιατί να επιλέξετε το σκούρο μελί το καλοκαίρι

Ζεντάγια

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τα σκούρα μελί μαλλιά είναι τόσο δημοφιλή αυτή τη στιγμή είναι ότι το ίδιο ισχύει και για την υγεία των μαλλιών. Τα σκούρα μελί μαλλιά, καθώς είναι πιο φυσικά και θολώνουν τα όρια μεταξύ μελαχρινής και ξανθιάς, είναι λιγότερο απαιτητικά για τους ανθρώπους που συνήθως βάφουν τα μαλλιά τους σε πιο εκκεντρικά ή τολμηρά χρώματα, όπως το λευκό- ξανθό και τα έντονα κόκκινα.

Το καλοκαίρι, η διατήρηση ενός βαμμένου χρώματος μαλλιών αποτελεί συχνά πρόκληση λόγω του αλατιού της θάλασσας, του χλωρίου της πισίνας και του ήλιου που πέφτει καθημερινά πάνω τους. Έτσι, είναι λογικό ότι αυτό το χρώμα κερδίζει στα σημεία και κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο.