Το τέλος του 2022 πλησιάζει, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ανανεώσετε το μανικιούρ σας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε τις έξι καλύτερες ιδέες και σχέδια για τα πρωτοχρονιάτικα νύχια του 2023, είτε σας αρέσει το μινιμαλιστικό nail art είτε το full-on glitter, όπως τα παρουσίασε το Cosmopolitan. Συνεχίστε το scrolling και ετοιμαστείτε να κλείσετε ένα ραντεβού για μανικιούρ το συντομότερο δυνατό.

Αστραφτερό ματζέντα

Επιλέξτε ένα γκλίτερ- ματζέντα μανικιούρ και θυμίστε στους πάντες ότι το ματζέντα είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2023 από την Pantone. Η έξτρα λάμψη μοιάζει απόλυτα εορταστική, ειδικά όταν συνδυάζεται με αυτό το απλό και ταυτόχρονα μοντέρνο σχέδιο.

Συνδυασμός μαύρου με ασημί

Όταν πρόκειται για την Πρωτοχρονιά, το μαύρο μπορεί να είναι το πιο γιορτινό χρώμα, ειδικά όταν συνδυάζεται με λαμπερά μεταλλικά χρώματα, όπως αυτά τα νύχια με μαύρο και ασήμι. Αυτό το μανικιούρ είναι διαχρονικό και μοντέρνο ταυτόχρονα -μπράβο στην «Wednesday» που έβγαλε το goth κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας.

Αστέρια με λάμψη

Ετοιμαστείτε να δείτε πολλά μανικιούρ με γκλίτερ αυτήν την Πρωτοχρονιά. Πάρα πολλά για την ακρίβεια. Αν προσπαθείτε να το δοκιμάσετε στο σπίτι κολλήστε μερικά μαύρα αστεράκια και καλύψτε με ένα top coat μακράς διάρκειας για να μείνουν.

Κομφετί στα χρώματα ουράνιου τόξου

Το κομφετί συναντά τα νύχια σε αυτό το μανικιούρ ουράνιου τόξου. Βεβαιωθείτε, όμως, ότι τα διακοσμητικά κομφετί που θα επιλέξετε είναι αρκετά μικρά για τα νύχια σας (και ναι, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα δικά σας). Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να φύγετε από το nail bar που επισκεφτήκατε με ένα πολύ διαφορετικό μανικιούρ από αυτό που φανταζόσασταν.

Χρυσές ανάγλυφες λεπτομέρειες

Αν έχετε ορκιστεί ότι το 2023 είναι η χρονιά που θα γίνετε funky με την τέχνη των νυχιών, δοκιμάστε αυτά τα 3D σχέδια για την Πρωτοχρονιά. Μια διάφανη, γυαλιστερή βάση με χρυσό τα κρατάει ως επί το πλείστον μίνιμαλ, αλλά οι ανάγλυφες λεπτομέρειες δίνουν στα νύχια σας αυτή την έξτρα λάμψη και αίσθηση πολυτέλειας που θα κάνει όλες τις γυναίκες γύρω σας να ρωτούν πού τα φτιάξατε!

Ομοιόμορφο glitter

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε σταθερό χέρι για DIY nail art ή αν η τεχνικός νυχιών σας είναι κλεισμένη -απλά κάντε ένα μανικιούρ στο σπίτι με ένα σούπερ λαμπερό glitter βερνίκι νυχιών. Για να πετύχετε μια σούπερ εμφάνιση, βάψτε τρεις στρώσεις βερνικιού και ολοκληρώστε με ένα γυαλιστερό top coat.