Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έγινε viral στο TikTok, γιατί έκανε τον γάμο των ονείρων της με τον επί 13 χρόνια σύντροφο της, όμως δεν χρειάστηκε να βάλει βαθιά «το χέρι στην τσέπη», καθώς αγόρασε ένα ακριβό νυφικό μόνο για 3,75 δολάρια.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Jillian Lynch από το Οχάιο παντρεύτηκε στην Αριζόνα στις 13 Μαΐου τον εκλεκτό της καρδιάς της, με το μυστήριο να γίνεται σε κλειστό κύκλο 30 ατόμων, ενώ σε σειρά αναρτήσεων αποκάλυψε το «μυστικό» για ένα φθηνό και λαμπερό γάμο.

@jilly_lynch

AZ trip/wedding/honeymoon ✨highlights ✨

♬ This Will Be Our Year – The Zombies

Σύμφωνα με την ίδια, μόλις έκλεισε την τελική ημερομηνία για τον γάμο, ποτέ «δεν σκέφτηκε» να πάει σε κατάστημα νυφικών και έτσι άρχισε να επισκέπτεται φθηνά μαγαζιά και όσα είχαν μεταχειρισμένα ρούχα.

Σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα ρούχα λοιπόν βρήκε το νυφικό που ήθελε, ενώ όπως είπε και η ίδια, δεν αποθαρρύνθηκε από την χαμηλή τιμή, καθώς «επειδή κάνω οικονομία όλη την ώρα, αυτή που φάνηκε λογική επιλογή».

Η αριστοκρατική εμφάνιση των 3,75 δολαρίων

Η Jillian Lynch μέσω αναρτήσεων στο TikTok είπε ότι βρήκε ένα νυφικό της Revolve το οποίο κανονικά κοστίζει 220 δολάρια. Παρόλα αυτά, εκεί έκανε μόνο 3,75 δολάρια και όχι μόνο ήταν σε άψογη κατάσταση, αλλά είχε πάνω και τις ετικέτες.

Έτσι, άδραξε την ευκαιρία και αγόρασε το συγκεκριμένο νυφικό, ενώ στη συνέχεια ξόδεψε μόνο 110 δολάρια, ώστε να μπορέσει να το φέρει στο σωστό μέγεθος για να το φορέσει, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι vintage γόβες των 8 δολαρίων.

Με 121,75 δολάρια λοιπόν ντύθηκε νύφη και πραγματοποίησε ένα λαμπερό γάμο, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών των social media και ιδιαίτερα του TikTok

«Είναι η τελειότητα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι «είναι καλύτερο να δώσεις 115 δολάρια, παρά το ποσό των 5.000».

«Τόσο καταπληκτικό νυφικό και παπούτσια. Πολύ αριστοκρατική εμφάνιση», επεσήμανε ένας άλλος, με έναν χρήστη να προσθέτει ότι «θέλω να το κάνω αυτό».

@jilly_lynch

Reply to @kmcb90 was aiming for veronica and wound up as billie. not mad about it.

♬ I’ll Be Seeing You – Billie Holiday